KAPCSOLAT

PÉCSI IPARTESTÜLET

7623 PÉCS RÁKÓCZI U 24-26

TEL: 72/515-273, 06 30/981 9387

EMAIL:  info@pecsiipartestulet.hu

Facebook

próba építő és szerelő

Épületgépész Oktatási Központ

Épületgépész Oktatási Központ

Cégünk, az Épületgépész Oktatási Központ Kft. 2009-ban alakult azzal a céllal, hogy az épületgépészetben dolgozó szakemberek szakmai továbbképzését, fejlődését magas színvonalon, elérhető árú képzéseinkkel biztosítsuk.
A cég vezetői, Eperjesi Zsuzsanna felnőttképzési szakértő, műszaki tanár és Bucsi Sándor okl. mérnök-tanár évtizedek óta az épületgépészet területén tevékenykednek tanárként, kivitelezőként, képzési szakértőként.
Az épületgépészet valamennyi területén, - vízellátás, csatornázás, gázellátó rendszerek, központi fűtés, megújuló energia, hűtő-és klímarendszerek – szervezünk középfokú, államilag elismert OKJ-s tanfolyamokat, valamint a jogosultságok megszerzéséhez szükséges hatósági képzéseket.
Elkötelezettek vagyunk a felnőttképzés élethosszig tartó tanulás alapelveivel és valljuk:
„A szaktudás mindig érték”

http://www.oktatasi-kozpont.hu

Elektromechanika Gulácsi és Fia Kft

Több mint 50 éve gyártom és telepítem országszerte és határainkon túl is saját fejlesztésű toronyóráimat, és harangozó berendezéseimet.

http://www.gulacsi.hu

UNITEAM Építőipari Kft

UNITEAM Építőipari Kft

Acélfelület szemcseszórásos tisztítása ,elektrószatikus porszórása, oldószeres festés, fa bútor ,nyílászáró festése, hagyományos festés mázolás és tapétázás.

http://www.uniteam.hu/

Kassai József kőfaragó mester

Kassai József kőfaragó mester

Minden olyan terméket elkészitünk,ami kőből legyártható,pl ablakpárkányok , lépcsők, konyha és fürdőszoba pultok, sírkövek , dísztárgyak stb.Lehet választani mészkőből, márványból vagy gránitból .

http://www.kassaigranit.hu

RELAVILL KFT Renczes László

RELAVILL KFT Renczes László

1952-ben születtem egy Tolna megyi kis faluban egy kilenc gyermekes család nyolcadik gyermekeként.Ált iskola után villanyszerelő szakmát szerezte 1969-ben.
1974-ben szereztem erősáramú villamos technikus végzettséget 1978-banflsőfoku munkavédelmi képesítést szereztem.
Munkahelyeim:1969-71-ig Gyönki vegyesipari KTSZ-nél villanyszerelő
                            1971-74-ig Tolna megyei Tanácsépítőnél villanyszerelő
                            1974-76-ig katona
                            1976-92-ig Szekszárdi Húskombinát Itt első időben munkavédelmi és bizt. tecn. osztályvezető,majd a kiemelt beruházás befejeztével a kombinát anyagellátását
                                                irányítottam
                           1992-95 Pécsett a PR Office magán kereskedést vezettem mint résztulajdonos
                           1996-tól Relavill Kft ügyvezetője vagyok
  Vállalkozást 1974-ben kezdtem mint kisiparos. Ezzel egyidőben szereztem mestervizsgát. Kisiparos tevékenységet mellékfoglalkozásban végeztem 1995-ig.
  Kisipari tevékenységem kezdetétől 1992-ig Szekszárdon tagja voltam a Kiosz szervezetének.
  Rendszerváltozást követően megalakuló Gyáriparosok Szövetségében tevékenykedtem 1995-1998-ig
 Munkámat valamennyi munkahelyemen elismerték ezért számtalan díjazásban részesültem.
Sikerként értem meg, hogy számos jelentős beruházás villamos megvalósítását irányíthattam mint pl. SZHV vágóvonali rekonstrukció,Pilisvörösvár vakolatgyártó üzem,Margitsziget
Uszoda,Generál Elektrik Törökbálint és még számos kommunális létesítmény
 Pécsi Ipartestülethez 2012-ben csatlakoztam azzal a szándékkal,hogy aktív részt vállalhassak a mikro-kis és magánvállalkozók érdekképviseletének helyreállításában.

http://www.relavill.hu/

Gulácsi és Fia Elektromechanikai Kft. Gulácsi János

Gulácsi és Fia Elektromechanikai Kft. Gulácsi János

H-7635 Pécs, Jakabhegyi út 62. ::: Telefon / Telefax: +36 72 311 566 ::: e-mail: info@gulacsi.hu

A Gulácsi és Fia Elektromechanikai Kft. toronyórák, hajtóművek, ipari órarendszerek gyártásával foglalkozik.

Termékeink között megtalálhatók:

mikroprocesszoros toronyórák, köztéri órák, zenélő órák, sportórák, eredmény jelzők, lineáris harangozógépek, harangszékek és mechanikák.

Komplex toronygépészeti tevékenységük mellett köztéri órákat, forgó reklámokat, sportórákat, órahálózatokat , eredményjelzőket gyártunk és telepítünk. A cégnél teljes körű szervizellátás, valamint díjtalan tanácsadás működik. A pécsi polgárok ajánlására, a Tüke Alapítvány kuratóriumának döntése alapján Gulácsi János pécsi iparosmesternek ítélték oda a 2015. évben a Tüke-díjat [részletek, video].

Cégünk kiváló munkájáért 1993-ban, 1995-ben, 1997-ben és 2002-ben is elnyelte a Pécs Expo vásári különdíját. 2005-ben és 2011-ben Gulácsi János elnyerte az év kézművese díjat, 2007 évben a pécsi zsinagóga homlokzati órájával a Magyar Kézműves Remek díjat. 2009-ben a Pécsi Egyházmegye Püspöki Elismerésben részesítette.

http://www.gulacsi.hu/

Gétor Kft, Hajdú Zsombor

Gétor Kft,  Hajdú Zsombor

7673 Kővágószőlős, Sajgói út 22. 06 70 429-7481

Több generációs családi vállalkozásként 30 éves szakmai tapasztalatunk van kaputelefon-rendszerek telepítésében, cseréjében és javításában. Ötvöződik nálunk a mély szakmai elhivatottság, az idősebbek kiforrott hozzáértése és a fiatal, fejlődni vágyó lendület.
A tevékenységi köreinkben mindig a legjobbra törekszünk, mérnöki pontossággal.
Komplett szolgáltatást nyújtunk kaputelefon rendszerek kiépítése, javítása és karbantartása terén. Ugyancsak teljes körű megoldásokat szállítunk tűzvédelem területén. Ezek főleg menekülési útvonal táblák felhelyezése, házak tűzvédelmi szabályzatának elkészítése, tűzcsapok cseréje, karbantartása. Valamint fűst- és hőelvezető nyílászárók karbantartása, tűzgátló ajtók beállítása, száraz tűzívíz vezeték átalakítása, nyomáspróbája.

Dunavölgyi Alarm-Vill Kft. - Dunavölgyi János ügyvezető

Dunavölgyi Alarm-Vill Kft. - Dunavölgyi János ügyvezető

Vállalkozásom 1990-ben indult a fentiekben lévő tevékenységi körrel. Munkáink során mindig is a minőség és a személyes kapcsolattartás volt számunkra a legfontosabb, a munkálatokkal azonos árszínvonal mellett. Kezdetben csak egyszemélyes vállalkozás volt, majd fokozatosan gyarapodtunk először egy tanulóval, majd az első kollégával. Jelenleg három kollégával dolgozom együtt.

A Vagyonvédelmi területen a mechanikus biztonsági záraktól a diszpécser szolgálaton jelzést adó riasztóberendezésekig bezárólag szinte mindennel foglalkozunk.

Villanyszerelőipari területen már nehezebb meghatározni a tevékenységi kört, mert olyan szerteágazó. Épületeken az áramszolgáltató becsatlakozási pontjától az épület tetején lévő szellőztető ventillátorok javításáig, programozásáig szinte mindennel foglalkozunk, mivel az összes villamos szakvizsgával rendelkezünk. Természetesen az új épületek szerelése sem okoz problémát, melyet olyan előrelátóan készítünk, melyre kevés példa akad. Számos pécsi étteremmel és irodaépülettel van folyamatos kapcsolatunk karbantartás és hibajavításból adódóan.

Sok esetben más szakmák területére is kirándulunk, amikor pld. olajféket szerelünk vagy cserélünk. Ha esetleg olyan területre érünk ahol a szaktudásunk már kevésnek bizonyul, szinte minden szakágra kiterjedő, megbízható kollegáktól kérhetünk segítséget.

Vállalkozásom 14 éves története során nagyon sok vállalatnál, társasháznál, magánszemélynél dolgoztunk. Időrendi sorrendben a nagyobb munkáink a következők :

- Harkányi Fürdővállalat riasztóberendezés szerelése.
- Baranyai Megyei ÁFÉSZ üzletek riasztóberendezéseinek szerelése.
- Számos étterem villamos és egyéb karbantartása pld: Kalamáris, Cellárium, Rózsakert, stb.
- Közüzemi Rt-hez tartozó lakások villamos hibajavításai.
- Városi Vagyonkezelő Kft, Pe-ta áruház, polgármesteri hivatalok, családi házak riasztóberendezéseinek szerelése.
- Szigeti 1, Makár, Jókai lakás szövetkezetek villamos javításai, szerelései.
- Számtalan közös képviselő megbízásai
- Alvállalkozóként dolgoztunk a NOKIA, MATÁV, METRÓ, FORRÓ DRÓT Kft, épületein, beruházásain.

Az esetek többségében a megrendelőink korábbi munkáink kapcsán keresnek minket, így reklámra keveset költünk.

Munkáinkra a javítások többségénél is 1 év garanciát vállalunk, melyet ( mivel a vállalkozás tudatosan személynévre épül ) a lehetőségek szerint maximálisan be is tartunk. Ettől függetlenül ritkán van ilyen munkánk, mert a munkavégzés folyamán én is a helyszínen vagyok és csak a többször kipróbált munkát számlázzuk.

Vállalkozásunk 2 db autóval, 2db mobil és 2 db stabil telefonnal rendelkezik, ezáltal szinte a nap 24 órájában elérhetők, ill. munkakészek vagyunk.

MI AZÉRT DOLGOZUNK, HOGY ÖN LÁSSON OLVASNI, ÉS NYUGODTAN TUDJON ALUDNI !

Bízva a sikeres munka reményében Tisztelettel :


Dunavölgyi János
Villanyszerelő mester

http://www.dunavolgyi.hu

KONTAKT-Elektro Kft.

KONTAKT-Elektro Kft.

1982-ben alapított cégünk ismert iparvállalatok beszállítójává vált az elektrotechnika ipar speciális területein. Vállalkozásunk a folyamatos beruházások következtében jelenleg már 7000 m2-es telephelyén 1000 m2 korszerű műhelyépületekben termel, végzi állandó jelleggel termék- és technológiafejlesztéseit. Cégünk tevékenységének stratégiai területe az ipari létesítmények és berendezések villamos automatizálásához szükséges készülékek és berendezések tervezése, gyártása és helyszíni szerelése. Erősségünk a Megrendelőkkel való együttgondolkodás képessége, a minőség iránti igényesség, a szállítási határidők szigorú betartása, a rugalmasság és a teljes üzleti korrektség. 20.000.000,- Ft alaptőkével rendelkező vállalatunk 2004 évi forgalma meghaladja a 482 millió Ft-ot. Közepes méretű vállalkozásként 32 munkatársunk áll az Önök rendelkezésére.

Címünk: 7630 PÉCS, Mohácsi út 79.
Központi számok: Tel: +36-72-516-067, +36-72-516-068
FAX: +36-72-516-069
Baranya Megyei Bíróság Mint Cégbíróság, Pécs 02-09-061299
Adószám: 10713033-2-02
email: kontakt(@)kontakt-elektro.hu

http://www.kontakt-elektro.hu

Cserkúti Generál Kft. 06 72 518-288

Cserkúti Generál Kft. 06 72 518-288

Saját tulajdonú ingatlan adásvétele. Vállalkozásunk 1984 óta működik az építőiparban, országosan, mint generál kivitelező.

http://www.csgeneral.hu/

Cserhalmi Zoltán festés, üvegezés

Cserhalmi Zoltán festés, üvegezés

1992 óta vagyok a Pécsi Ipartestület Építőipari szakosztályának tagja.
Elérhetőség:
mobil: 06 30 5070-432
7633 Pécs, Kopács u. 33/A.

https://www.facebook.com/cserhalmi.zoltan

Horváth László Optikai eszköz gyártása (javítása)

1972.06.01 óta vagyok a Pécsi Ipartestület Építőipari szakosztályának tagja.
Elérhetőség:
7624 Pécs, Napvirág utca 51.
06 72 321-448

http://-

Kisgyörgy Sándor Víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelés

1979.07.01. óta vagyok a Pécsi Ipartestület Építő. és szerelőipari szakosztályának aktív tagja.

Elérhetőség:
7761 Kozármisleny, Nárcisz u. 7.
skisgy@gmail.com
06 30/336-7722

Kis Tamásovics László kőműves

1987 óta vagyok a Pécsi Ipartestület Építő- és szerelőipari szakosztályának tagja.
Elérhetőség:
7624 Pécs, Székely Bertalan utca 72.
06-20 / 9573-10

Somfalvi József kőműves

1985 óta vagyok a Pécsi Ipartestület tagja.
Elérhetőség:
7631 Pécs, Rétszél utca 10.
06/30/409-4002

Vörös Bau Kft. Vörös György

Vörös Bau Kft. Vörös György

Vörös György vagyok, a Vörös Bau Kft. ügyvezetője.A szakma szeretetét otthonról hoztam, édesapám építészmérnök, a

nagybátyám pedig az egykori BÉV ácsüzemét vezette.

Ezért úgy döntöttem, hogy a Pollack Mihály Építőipari Szakközépiskolába

jelentkezem. Miután leérettségiztem, kitanultam a kőműves szakmát is,

majd technikus vizsgát tettem.Még ezzel sem elégedtem meg, tudásomat folyamatosan fejlesztettem,

s az elsők között szereztem meg a mesterlevelet, s tettem a Hasn Seidel

Alapítvány által szervezett, német követelményrendszernek megfelelő

mestervizsgát.Tüzelő- és építőanyag kereskedő végzettséggel rendelkezem.

Többször jártam Németországban, s a mai napig rendszeres résztvevője

vagyok a legújabb eljárásokat, technológiákat, építőanyagokat

ismertető szakmai rendezvényeknek.A szakma alapjait ismert iparosoknál sajátítottam el.

Korán a saját lábomra álltam és 4 évig, mint egyéni vállakozó dolgoztam.

Majd megalapítottam a ma már minőségbiztosítással rendelkező

Vörös Bau Kft.-t, ahol az első pillanatoktól kezdve folyamatosan veszünk

részt a térség szakmunkás képzés gyakorlati képzésében.1998-ban megalapítottam Abaligeti Vörös Bau Építőanyagkereskedést,

ami a mai napig egyedüli a környéken.1989-től Pécsi Ipartestület tagja,

1993-tól Építőipari Szakosztály elnöke, KISOSZ.

1992-től PBKIK tagja,

1999-től PBKIK Mestervizsga Bizottsági tagja,

2001-2004 PBKIK Szakképzési Bizottsági tagja,

2004-től Batthányi Utcai Képző Központ Felnőttképzési Bizottsági tagja,

2009-ben a Kőműves Mestervizsga szamai és vizsgakövetelményei

kidolgozásában vettem részt

Read more: http://vorosbau.hupont.hu/#ixzz4QBOnvBBX

Székhely, iroda: 7635 Pécs, Kisszkókó dűlő 2/bTelefon: +36-20/926-9097email: vorosbau@gmail.com,

web: vorosbau.hupont.hu

Építőanyag kereskedés: 7678 Abaliget Kossuth Utca 133.

(időszakos nyitvatartás)

Telefon: +36-20/284-70-32

Read more: http://vorosbau.hupont.hu/4/elerhetoseg#ixzz4QBP4y9lL

http://vorosbau.hupont.hu/

Tan-Szak Kft. Tomin János tanulók szakmai gyakorlati oktatása

2005 óta vagyunk a Pécsi Ipartestület tagjai.
Fő tevékenység 8532. Szakmai középfokú oktatás
Alapítás dátuma: 1993.08.31.
Elérhetőség:
7630 Pécs,Edison u. 8.
06 30 9299623
info@tanszak.hu